divendres, 2 de desembre del 2016

PLE's


El Personal Learning Environment o Entorn Personal d'Aprenentatge és el conjunt d'elements i eines que utilitzem per la gestió de l'aprenentatge personal. 
És un procés que posa al nostrae abast una nova forma d'aprendre, ja que mitjançant una eina podem cercar, gestionar... informació. Aquesta eina, en l'àmbit educatiu proporciona una millora i una ampliació de coneixements. I amb aquest aprenentatge, la funció del mestre pasa a ser un guia, que explica com s'utilitzen aquestes eines de manera intel·ligent i eficaç dins de l'educació. 

Per tant, el fet de utilitzar el PLE facilita l'aprenentatge tant a infants com adults, per la gestió de la seva vida i del seu aprenentatge, a més dona més oportunitats i abarca molta informació de manera espontànea.  És un element clau que provoca un desenvolupament de la pràctica educativa, una nova forma d'aprendre molt interessant, que provoca millores en l'usuari i la seva capacitat d'aprenentatge. 

Aqui us deixem els nostres PLE's, que els hem realitzat amb l'aplicació web Piktochart 





Per no fer-los tots iguals amb el mateix programa, la Laia Ortiz ha obtat per realitzar el seu PLE amb el programa anomenat Symbaloo. Aquí us deixem el seu ple: 
 

1 comentari:

  1. Your article is incredibly useful.Everyday your diary inspire Pine Tree State heaps deal and helped to develop one thing new like I actually have developed a brand new app whatsapp sniffer and spy tool this is often great and pleasant.Thanks for the awe-inspiring posts , please keep updated frequently.

    ResponElimina