divendres, 21 d’octubre del 2016

IDENTITAT DIGITAL

L'identitat digital es basa en el rastre que cada usuari deix a internet: nom, feina, quins estudis curses, lloc on vius, on has estudiat, qui són els teus familiars, si tens alguna relació amorosa, alguna cerca sobre qualsevol cosa etc. Són moltes les xarxes que utilitzem tots els joves actualment, ja sigui facebook, twitter, skype, instagram, snapchat, gmail, etc. Una cosa en comú que tenen totes aquestes diferents xarxes és que totes tenen les nostres dades personals, ja que sense elles no podríem tenir accés, ja que és un requisit fundamental que et demanen per tal de poder utilitzar-les, així doncs, no podem evitar tindre una identitat digital. 

La pràctica realitzada s'ha basat en posar-se en parelles i buscar tota la informació possible sobre ell/a a internet per veure quina és la seva identitat digital. Qualsevol persona del món podria trobar la informació sense ni tan sols conèixer la persona. A més, hem utilitzat una web anomenada take this lollipop. S'ha d'obrir el compte de facebook i accedir a la web amb ell. A continuació se't mostra un video d'un home que hackeja el teu compte de facebook i obté no només tota la teva informació sinó que també obté totes les teves fotos. Aquest fet passa molt sovint i amb molta facilitat per la qual cosa hem de ser conscients de tot el que pengem a la xarxa i que un cop penjat, allò ja queda allí per sempre i hem d'intentar controlar la informació sobre la nostra vida personal i les fotografies que pengem a la xarxa. 
Finalment, ens hem creat una web anomenada ABOUT ME on a partir d'aquí hi pogueu accedir amb facilitat: LAIA ORTIZ, ANA ABARCAJÚLIA CAÑELLAS i SERGI BELENCOSO

Resultat d'imatges de take this lollipop


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada